Εκεί ψηλά στον Αϊ Λια θα γιορτάσουμε και φέτος τα Κούλουμα με πολύ κέφι, χορό με την ορχήστρα του Θοδωρή Γεωργόπουλου και τα απαραίτητα σαρακοστιανά χορηγία πολλών φίλων του Συλλόγου.....
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.