Διακοπές ρεύματος 
 
 

 

Τρίτη 03.03.2020

 

 
Από ώρα 08.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ.  
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΛΑΡΝΑΚΟΣ απο κάθετο: ΒΟΡ.ΗΠΕΙΡΟΥ έως κάθετο: ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 
 

Μονά/Ζυγά οδός: ΑΙΓΙΝΗΣ απο κάθετο: ΒΟΡ.ΗΠΕΙΡΟΥ έως κάθετο: ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 

 

 

 

 Τετάρτη 04.03.2020

 

Από ώρα 09.00 π.μ.  έως  11.00 π.μ. 

Μονά/Ζυγά οδός: ΔΑΒΑΚΗ απο κάθετο: ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ έως κάθετο: ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 
 
Μονά/Ζυγά οδός: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ απο κάθετο: ΚΥΠΡΟΥ έως κάθετο: ΔΑΒΑΚΗ 
 
Από  10.00 π.μ.  έως  12.00 μ.μ. 
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΝΕΡΑΙΔΑΣ απο κάθετο: ΣΟΛΩΜΟΥ έως κάθετο: ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 
 
Μονά/Ζυγά οδός:  ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ απο κάθετο: ΝΕΡΑΙΔΑΣ έως κάθετο: ΒΑΚΧΟΥ 
 
Από 12.00 μ.μ. έως 02.30 μ.μ. 
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ απο κάθετο: ΤΕΝΕΔΟΥ έως κάθετο: ΤΑΤΑΟΥΛΩΝ 

Προβλήθηκε 935 φορές

Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Η Δηµοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη'' και το ''Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις'' οργανώνουν παράδοση τροφίµων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης.

Μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020 όσοι βγούµε από το σπίτι να ψωνίσουµε για τα νοικοκυριά µας, αγοράζουµε µαζί συσκευασµένα τρόφιμα, όσπρια, παιδικές τροφές, γάλα κονσέρβα κλπ.

Θα πάρει επίσημη θέση η διοίκηση του Δήμου για τη δομή φροντίδας ηλικιωμένων ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ''

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Η εξ αποστάσεως, αδιαφορία του Υπουργείου για τα νηπιαγωγεία και τα νήπια...!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ....... «ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ»

Επιστολή Δημάρχου Ηλιούπολης προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σΆ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Σχετικά με τις οδηγίες για τη σύγχρονη εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους. Παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη, ώστε να βρεθούμε δίπλα στους μαθητές μας με όλα τα μέσα.