Συνολικά, οκτώ σχολεία στην Αττική κλείνουν, λόγω του 4ου κρούσματος κορωνοϊού.
Η τέταρτη ασθενής από τον ιό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» είναι καθηγήτρια και ως εκ τούτου είχε έρθει σε επαφή με μαθητές της, όχι μόνο στο σχολείο που δίδασκε, αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέδιδε.
Έτσι οι σχολικές μονάδες που κλείνουν σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου για προληπτικούς λόγους, με Κοινή Απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας, μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, είναι:
Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.