Με τα κλοπιμαία στα χέρια μέσα σε σπίτι στην Ηλιούπολη, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 3 Γεωργιανοί κακοποιοί, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους που ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και εντόπισαν τα τρία άτομα που είχαν κρυφτεί σε διάφορα δωμάτια, να έχουν στην κατοχή τους κλοπιμαία και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι δράστες παραπέμθηκαν στον ανακριτή ενώ διερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Μιχάλης Τεζάρης
www.lawandorder.gr 

Προβλήθηκε 5800 φορές

Στη φυλακή ο 44χρονος καθηγητής που φέρεται να είχε σχέση με ανήλικη μαθήτριά του

Τον δρόμο της φυλακής έδειξαν ανακρίτρια και Εισαγγελέας στον 44χρόνο καθηγητή σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων που απολογήθηκε κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριάς του.

Στάθης Ψυρρόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης: ''Η φανέλα «Πρώτα η Ηλιούπολη» και οι τελευταίες μεταγραφές''

Μετά και την τελευταία αποχώρηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και την ανεξαρτητοποίησή του, θα μπορούσα εύκολα να επιδοθώ σε μία πρόσφατη αναδρομή.