Το ατέλειωτο γαϊτανάκι της γραφειοκρατίας, που καθυστερεί βάναυσα την έκδοση τελεσίδικης απόφασης κατεδάφισης, πολλαπλασιάζει τις αρχικές υποψίες μας, οτι μεθοδεύεται η ολοκλήρωση και 'τακτοποίησή του' με κάποιον τρόπο...
 
Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται δεκαετίες στην Ελλάδα! Ό,τι ολοκληρώνεται και δεν γκρεμίζεται, μένει για πάντα...  Γι αυτό πρέπει να φύγει, να προστατευθεί η δασική περιοχή και να σταλεί ένα μήνυμα σε όσους εποφθαλμιούν ό,τι απέμεινε από τον Υμηττό. 
 
Θεωρούμε υποχρέωση του ιερέα να καθαιρέσει άμεσα το κτίσμα-ναό και όλες τις προχειροκατασκευές. Θεωρούμε υποχρέωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Συνόδου να πιέσουν τον ιερέα και να αναλάβουν πρωτοβουλία για την καθαίρεση διότι το κτίσμα προορίζεται για ναός. Δε μπορούν να επιτρέψουν να γίνει αυτό, θα είναι χλευασμός προς την πόλη!
 
Πρέπει να το κατεδαφίσουν και να δώσουν τρανό παράδειγμα στους αυθαιρετούχους και ένα τέλος στο πρόβλημα και στην αναστάτωση που έχουν προκαλέσει στην πόλη και όχι μόνο. Θα είμαστε αρωγοί σ΄αυτό και θα επικροτήσουμε το αποτέλεσμα.
 
Ζητάμε από την Πολιτεία (τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων, το Δήμο Ηλιούπολης) να συντομεύσουν τις διαδικασίες και να κατεδαφίσουν το αυθαίρετο, αν αυτό δε γίνει από τον ιερέα και την αρμόδια εκκλησιαστική αρχή. 
 
Άλλως, την Κυριακή 10 Μαΐου θα καλέσουμε τους πολίτες που συμμερίζονται απόλυτα τις θέσεις μας, να συμμετάσχουν στην αρχή της κατεδάφισης. Δε μπορεί να εμπαιζόμαστε κάθε φορά και εσαεί...
 
Καθαρή Δευτέρα στον Προφήτη Ηλία.
 
Οι αφίσες με την πρόσκληση κατεδάφισης του Δασαρχείου Πεντέλης, την έκθεση αυτοψίας της πολεοδομίας και το ενημερωτικό φυλλάδιό μας αναγνώστηκαν από τους συμπολίτες μας και μοιράστηκαν φυλλάδια προς ενημέρωσή τους. 
 
Ζητάμε την καθαίρεση μέχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2020.
 
Αν δεν έχει γίνει μέχρι τότε, Κυριακή 10/5/20 θα κάνουμε την αρχή της κατεδάφισης εμείς.   Οφείλουμε να δείξουμε σε όλους οτι ο Υμηττός δεν καταπατείται πια. Δεν θα αφήσουμε άλλο αυθαίρετο στο βουνό! 
 
Περισσότερα

 

 
Ε.Δ. 
 
 Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
      Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
      Τ.:2109730215-K.:6944683652
      F.: 2118005508, 2109718162
      http://www.kipi.gr
      Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.)

Προβλήθηκε 1036 φορές