Τραγική κατάληξη είχε ο άγριος καβγάς στον οποίο ενεπλάκη 47χρονος επιχειρηματίας με 26χρονο γόνο επιχειρηματικής οικογένειας σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο Καβούρι στη Βουλιαγμένη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δυο άνδρες λογομάχησαν, στην αυλή των κατοικιών, με τον 26χρονο να γρονθοκοπεί τον 47χρονο.

Εκείνος έπεσε αιμόφυρτος, χτυπώντας το κεφάλι του.Οι υπόλοιποι ένοικοι έτρεξαν να χωρίσουν τους δυο άνδρες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που θέλησε να μεταφέρει τον 47χρονο σε νοσοκομείο, όμως αυτός αρνήθηκε, πήγε σπίτι του, και έπεσε για ύπνο.

Όμως, το πρωί της επόμενης ημέρας, ο φύλακας του συγκροτήματος τον εντόπισε νεκρό. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που αναζήτησε τον 26χρονο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, εμφανίστηκε την Πέμπτη, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, στη διεύθυνση Νοτιαοανατολικής Αττικής της Ασφάλειας, μαζί με τη δικηγόρο του.

Πλέον, η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω και σχηματίστηκε δικογραφία.

www.athensvoice.gr 

Προβλήθηκε 745 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.