Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου για την απόφαση να κλείσουν για 14 ημέρες όλες οι παιδικές χαρές της πόλης:
 
''Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους. Ατομικής και συλλογικής.
 
Κλείνουμε μέχρι τις 25 Μαρτίου και τις παιδικές χαρές στο Δήμο Γλυφάδας.
 
Η Πολιτεία αποφάσισε το κλείσιμο όλων των παιδικών σταθμών, σχολείων και πανεπιστημίων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες.
 
Στο Δήμο Γλυφάδας έχουμε πάρει ήδη κάθε δυνατό μέτρο και προφύλαξη:
 
Κάναμε απολύμανση παντού, κλείνουμε τις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές του Δήμου, αναβάλλαμε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα, κλείσαμε τα ΚΑΠΗ.
 
Όταν κλείνουν τα σχολεία για να αποφεύγεται η μαζική συνάθροιση παιδιών, δεν μπορούν να μένουν ανοιχτές οι παιδικές χαρές, όπου και σήμερα το απόγευμα υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά, τόσο από τη Γλυφάδα όσο και από πολλές περιοχές της Αττικής.
 
Αποφασίσαμε λοιπόν να κλείσουμε και όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Γλυφάδας, για τις 14 επόμενες ημέρες.
 
Καλούμε για μια ακόμα φορά όλες και όλους να ακούτε τους επιστήμονες, να σέβεστε τις οδηγίες, να τηρείτε τους κανόνες ατομικής υγιεινής.
 
Καλούμε επίσης τους δημότες Γλυφάδας να αξιοποιήσουν όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου και να αποφεύγουν όσο μπορούν τις επισκέψεις στο Δημαρχείο, στα ΚΕΠ και στο νομικό μας πρόσωπο (ΚΑΠΠΑ).
 
Για την επικαιροποίηση των μέτρων που λαμβάνουμε, μπορείτε να μπαίνετε στο http://www.glyfada.gr''
 

Πηγή: www.notia.gr  (εδώ)

Προβλήθηκε 1010 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.