Κλειστές  οι παιδικές χαρές, Οικογενειακά Πάρκα και όλοι οι Αθλητικοί χώροι (όλα τα  ανοιχτά και κλειστά γήπεδα) 
 
Φίλοι μου
 
 Στα πλαίσια  της προληπτικής μας πολιτικής θα μείνουν κλειστά από σήμερα μέχρι και 26 Μαρτίου όλες   οι παιδικές χαρές, τα  Οικογενειακά Πάρκα και όλοι οι Αθλητικοί χώροι  του Δήμου μας (όλα τα  ανοιχτά και κλειστά γήπεδα). 
 
Παρακαλώ κρατήστε τα παιδιά σας στο σπίτι σας και σεβαστείτε όλοι τα παραπάνω μέτρα διότι αν δεν αναλάβει ο καθένας προσωπικά την ευθύνη για την υγιεινή σας όλα τα παραπάνω είναι άσκοπα. 
 
Αντιλαμβάνομαι την ταλαιπωρία σας αλλά μόνο με ψυχραιμία και συνεργασία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.
 
Γιάννης Κωνσταντάτος 

Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης  

 

Το χθεσινό μήνυμα του Δημάρχου μέσω Facebook:

Προσοχή κλειστά τα  σχολεία και τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου μας :
 
Από αύριο και για 14 ημέρες κλείνουν όλα τα σχολεία της πόλης με απόφαση του Υπουργείου (Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια Λύκεια) δημόσια και ιδιωτικά.
 
Επίσης κλειστά θα μείνουν από αύριο και για 14 ημέρες Όλα τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου (Ωδείο, Στέκι του Πολιτισμού,Θεατρική σκηνή, Εικαστικά,Φωτογραφία).

Προβλήθηκε 924 φορές

Tablet στους μαθητές από το Δήμο Γλυφάδας

Μια μεγάλη προσφορά στις οικογένειες της πόλης μας. Ο Δήμος Γλυφάδας θα παραδώσει άμεσα στους μαθητές από ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας, ύστερα από δωρεά της εταιρείας ACTIVE και του προέδρου της Γιάννη Στασινόπουλου.

Δήμος Βύρωνα: Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Άλιμος: Ληστές διέρρηξαν επιχείρηση και έφυγαν με λεία αξίας 200.000 ευρώ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης : Δεν ανακυκλώνουμε τον κορονοϊό

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός ενημερώνει τους πολίτες για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Αποβλήτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού...