Την Πέμπτη 12/03/2020, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας, μοίρασαν υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό) στους Αστυνομικούς των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Γλυφάδας, Αλίμου και Ηλιούπολης.
Καταστήσαμε σαφές στους συναδέλφους ότι η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και θα πρέπει να παίρνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους, τους οικείους τους αλλά και τη δημόσια υγεία.
Είναι μια πρωτοβουλία που το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσει έτσι ώστε να εφοδιαστούν όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής με μάσκες, γάντια και υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊό).
Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.
Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.