Το να μάθουμε όλοι τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΕΕ στην προηγούμενη μεγάλη κρίση, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως θα διαχειριστούν και αυτή που διανύουμε.
Αυτά τα ντοκουμέντα θα τα βρούμε σε αυτό το website, όπου αποκαλύπτεται πως το μυστικοπαθές και άτυπο Eurogroup συνεδρίαζε και αποφάσιζε για τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.
Χωρίς πρακτικά και χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στους πολίτες. 

Το 2015, η Ελλάδα προσπάθησε να επαναδιαπραγματευτεί τις οικονομικές συνθήκες που την είχαν φυλακίσει σε κατάσταση μόνιμης φτώχειας.

Ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισε η ΕΕ πίσω από κλειστές πόρτες, μας δίνει σπουδαία μαθήματα ως προς το τι είναι η ΕΕ, ποιος την ελέγχει και πως μπορούμε οι πολίτες της να την πάρουμε επιτέλους στο δικό μας έλεγχο.

Τα #Euroleaks του DiEM25 έχουν αυτό το σκοπό: να χυθεί άπλετο φως που θα μας βοηθήσει να φέρουμε διαφάνεια στην Ευρώπη.
Για να έχουν επιτυχία όμως τα #Euroleaks, χρειάζονται τη δική σου βοήθεια. Οι μεγάλοι μιντιακοί όμιλοι θα προσπαθήσουν να τα θάψουν.
Εσύ, εμείς όλοι, πρέπει και μπορούμε να τα διαδώσουμε: σε φίλους, γνωστούς, μέσα από τα social media, προωθώντας αυτό το email, κάνοντας γνωστά το hashtag #Euroleaks και τη διεύθυνση https://euroleaks.mera25.gr.
 

Προβλήθηκε 507 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...