Το να μάθουμε όλοι τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΕΕ στην προηγούμενη μεγάλη κρίση, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως θα διαχειριστούν και αυτή που διανύουμε.
Αυτά τα ντοκουμέντα θα τα βρούμε σε αυτό το website, όπου αποκαλύπτεται πως το μυστικοπαθές και άτυπο Eurogroup συνεδρίαζε και αποφάσιζε για τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.
Χωρίς πρακτικά και χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στους πολίτες. 

Το 2015, η Ελλάδα προσπάθησε να επαναδιαπραγματευτεί τις οικονομικές συνθήκες που την είχαν φυλακίσει σε κατάσταση μόνιμης φτώχειας.

Ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισε η ΕΕ πίσω από κλειστές πόρτες, μας δίνει σπουδαία μαθήματα ως προς το τι είναι η ΕΕ, ποιος την ελέγχει και πως μπορούμε οι πολίτες της να την πάρουμε επιτέλους στο δικό μας έλεγχο.

Τα #Euroleaks του DiEM25 έχουν αυτό το σκοπό: να χυθεί άπλετο φως που θα μας βοηθήσει να φέρουμε διαφάνεια στην Ευρώπη.
Για να έχουν επιτυχία όμως τα #Euroleaks, χρειάζονται τη δική σου βοήθεια. Οι μεγάλοι μιντιακοί όμιλοι θα προσπαθήσουν να τα θάψουν.
Εσύ, εμείς όλοι, πρέπει και μπορούμε να τα διαδώσουμε: σε φίλους, γνωστούς, μέσα από τα social media, προωθώντας αυτό το email, κάνοντας γνωστά το hashtag #Euroleaks και τη διεύθυνση https://euroleaks.mera25.gr.
 

Προβλήθηκε 369 φορές

Ποινική ευθύνη δημάρχων -  αντιδημάρχων για κακοτεχνίες-ελλείψεις που προκαλούν ατυχήματα πολιτών (Γράφει ο Χρήστος Ηλ. Τσίχλης)

Ο εκάστοτε δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ευθύνονται ποινικά και αστικά για ανθρωποκτονία από αμέλεια διά παραλείψεως τελεσθείσα κατά συρροή, σωματικές βλάβες από αμέλεια διά παραλείψεως από υπόχρεο κατά συρροή, παράβαση καθήκοντος διά παραλείψεως, κατάχρηση εξουσίας, πλημμύρα από αμέλεια και άλλα...

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''Τι γίνετε με την Δημόσια περιουσία στην Ηλιούπολη''

Είναι γνωστές οι αρνητικές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί με την απόφαση της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετά από αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών να περάσει στην αρμοδιότητα της ΕΤΑΔ, θυγατρική του Υπερταμείου, 10.119 ακίνητα του ελληνικού δημοσίου.

Όψεις της γεωοικονομικής σημασίας της Ουκρανίας (του Θάνου Σεραλίδη)

Η σημασία της Ουκρανίας υπερβαίνει τον ρόλο της ως χώρου αντιπαράθεσης, ενδιάμεσου κράτους και γεωπολιτικού άξονα που οι μεγάλες δυνάμεις επιδιώκουν να ελέγξουν για τις δικές τους γεωπολιτικές επιδιώξεις.