Το να μάθουμε όλοι τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΕΕ στην προηγούμενη μεγάλη κρίση, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως θα διαχειριστούν και αυτή που διανύουμε.
Αυτά τα ντοκουμέντα θα τα βρούμε σε αυτό το website, όπου αποκαλύπτεται πως το μυστικοπαθές και άτυπο Eurogroup συνεδρίαζε και αποφάσιζε για τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.
Χωρίς πρακτικά και χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στους πολίτες. 

Το 2015, η Ελλάδα προσπάθησε να επαναδιαπραγματευτεί τις οικονομικές συνθήκες που την είχαν φυλακίσει σε κατάσταση μόνιμης φτώχειας.

Ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισε η ΕΕ πίσω από κλειστές πόρτες, μας δίνει σπουδαία μαθήματα ως προς το τι είναι η ΕΕ, ποιος την ελέγχει και πως μπορούμε οι πολίτες της να την πάρουμε επιτέλους στο δικό μας έλεγχο.

Τα #Euroleaks του DiEM25 έχουν αυτό το σκοπό: να χυθεί άπλετο φως που θα μας βοηθήσει να φέρουμε διαφάνεια στην Ευρώπη.
Για να έχουν επιτυχία όμως τα #Euroleaks, χρειάζονται τη δική σου βοήθεια. Οι μεγάλοι μιντιακοί όμιλοι θα προσπαθήσουν να τα θάψουν.
Εσύ, εμείς όλοι, πρέπει και μπορούμε να τα διαδώσουμε: σε φίλους, γνωστούς, μέσα από τα social media, προωθώντας αυτό το email, κάνοντας γνωστά το hashtag #Euroleaks και τη διεύθυνση https://euroleaks.mera25.gr.
 

Προβλήθηκε 120 φορές

Η τρομοκρατική νεκρώσιμη ακολουθία αριθμών κρουσμάτων και τεθνεώτων από τον Κορονοϊό (COVID 19), τι εξυπηρετεί; (Ελευθέριος Ανευλαβής)

Κάθε εσπέρα, έξι ακριβώς, την ώρα που βραδιάζει, ο καθηγητής, μέχρι πρότινος και ο Πρωθυπουργός, εμφανίζεται στο γυαλί και ψάλλει Άμωμοι εν οδώ...