Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Μπίρλη και την αντιπρόεδρο Πόλυ Βλάχου, συναντήθηκε, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΕΣΕΕ Γεώργιου Καρανίκα, με τον ίδιο και την διευθύντρια του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ, Βάλια Αρανίτου.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση με τον κορονοϊό, οι επιπτώσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και η αντιμετώπιση της με μέτρα στήριξης των εμπορικών επιχειρήσεων γενικότερα.
 
Διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων για το θέμα, αλλά και για τη λήψη οριζόντιων μέτρων, ενώ έγινε συζήτηση και για το θέμα εφαρμογής ωραρίου προσαρμοσμένου στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επικρατεί.
Συζητήθηκαν ακόμα θέματα για την συμμετοχή των επιχειρήσεων σε επιδοτούμενες χρηματοδοτήσεις και προγράμματα, με την στήριξη της ΕΣΕΕ, το πρόβλημα του παραεμπορίου και η συμμετοχή μέσω του Ε.Σ.Η. στο πρόγραμμα που αναμένεται να βγει για τα ανοικτά εμπορικά κέντρα.

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση, από κοινού, εκδήλωσης ενημέρωσης και συμμετοχής των επιχειρήσεων στην Ηλιούπολη, είτε τον Ιούνιο, είτε τον Σεπτέμβριο, ανάλογα με την εξέλιξη της Πανδημίας του κορονοϊού. Στην εκδήλωση αυτή θα προσκληθούν και οι αρμόδιοι υπουργοί και υφυπουργοί. 

Προβλήθηκε 486 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.