Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης 
 
16 Μαρτίου 2020
 
Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον ευρύτερο πληθυσμό ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος αποφασίζει:
 
Αναστέλλεται η λειτουργία των γραμμών 2 & 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Παραμένει σε λειτουργία μόνο η Γραμμή 1.
 
Τα λεωφορεία της Γραμμής 1 θα απολυμαίνονται από ειδικό συνεργείο 3 φορές την ημέρα.
 
Η απόφαση έχει άμεση ισχύ και θα διαρκέσει έως τις 25/3.
 
Παρακαλούμε επίσης θερμά, οι ευπαθείς ομάδες να παραμείνουν στα σπίτια τους και ο γενικότερος πληθυσμός να ελαχιστοποιήσει στο μέτρο του δυνατού τις μετακινήσεις και των συνωστισμό.
 
Απαραίτητα θα πρέπει να κρατάμε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου αν χρειαστεί να μιλήσουμε στον γείτονα ή τον φίλο μας.
 

Με την συνεργασία όλων θα διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Δεν φοβόμαστε, και ενημερωνόμαστε για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει όλη η οικογένεια να ακολουθεί. Ασπίδα μας είναι η γνώση και η πρόληψη και όχι ο πανικός και ο φόβος. 

Προβλήθηκε 354 φορές

Tablet στους μαθητές από το Δήμο Γλυφάδας

Μια μεγάλη προσφορά στις οικογένειες της πόλης μας. Ο Δήμος Γλυφάδας θα παραδώσει άμεσα στους μαθητές από ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας, ύστερα από δωρεά της εταιρείας ACTIVE και του προέδρου της Γιάννη Στασινόπουλου.

Δήμος Βύρωνα: Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Άλιμος: Ληστές διέρρηξαν επιχείρηση και έφυγαν με λεία αξίας 200.000 ευρώ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης : Δεν ανακυκλώνουμε τον κορονοϊό

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός ενημερώνει τους πολίτες για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Αποβλήτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού...