Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης 
''Τέρμα τα αστεία με τους ασυνείδητους!''
 
 
Σήμερα καθώς έκανα την καθιερωμένη βόλτα ελέγχου και εποπτείας  μέσα στη πόλη πέτυχα ασυνείδητο που πέταγε ανεξέλεγκτα σκουπίδια και μπάζα.
 
Μάλιστα τα άφηνε λίγα λίγα ανά 100 μέτρα αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία και για το γεγονός πως έχουμε ζητήσει να μην βγάζουμε τίποτα γιατί η υπηρεσία καθαριότητας είναι στα όρια της. 
 
 
Κάλεσα περιπολικό και κατέθεσα μήνυση με αυτόφωρη διαδικασία ενώ του επιβλήθηκε μέγιστο πρόστιμο. Τέρμα τα καλαμπούρια με τους ασυνείδητους που δεν καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των ημερών και κυρίως ότι με την υγεία των οικογενειών μας δεν θα παίξει κανείς. 

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα τα πέταγε από αποθήκη που άδειασε σε άλλο Δήμο. Την ίδια τύχη θα έχουν όλοι όσοι τον μιμηθούν  . 

Προβλήθηκε 1232 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.