Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης 
''Τέρμα τα αστεία με τους ασυνείδητους!''
 
 
Σήμερα καθώς έκανα την καθιερωμένη βόλτα ελέγχου και εποπτείας  μέσα στη πόλη πέτυχα ασυνείδητο που πέταγε ανεξέλεγκτα σκουπίδια και μπάζα.
 
Μάλιστα τα άφηνε λίγα λίγα ανά 100 μέτρα αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία και για το γεγονός πως έχουμε ζητήσει να μην βγάζουμε τίποτα γιατί η υπηρεσία καθαριότητας είναι στα όρια της. 
 
 
Κάλεσα περιπολικό και κατέθεσα μήνυση με αυτόφωρη διαδικασία ενώ του επιβλήθηκε μέγιστο πρόστιμο. Τέρμα τα καλαμπούρια με τους ασυνείδητους που δεν καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των ημερών και κυρίως ότι με την υγεία των οικογενειών μας δεν θα παίξει κανείς. 

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα τα πέταγε από αποθήκη που άδειασε σε άλλο Δήμο. Την ίδια τύχη θα έχουν όλοι όσοι τον μιμηθούν  . 

Προβλήθηκε 394 φορές

Tablet στους μαθητές από το Δήμο Γλυφάδας

Μια μεγάλη προσφορά στις οικογένειες της πόλης μας. Ο Δήμος Γλυφάδας θα παραδώσει άμεσα στους μαθητές από ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας, ύστερα από δωρεά της εταιρείας ACTIVE και του προέδρου της Γιάννη Στασινόπουλου.

Δήμος Βύρωνα: Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Άλιμος: Ληστές διέρρηξαν επιχείρηση και έφυγαν με λεία αξίας 200.000 ευρώ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης : Δεν ανακυκλώνουμε τον κορονοϊό

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός ενημερώνει τους πολίτες για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Αποβλήτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού...