Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης.

 

Είναι ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο, μέσα σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Αυστηρές οδηγίες έχουν δοθεί να περιοριστούμε στα σπίτια μας και ρητές απαγορεύσεις έχουν εκδοθεί για την κυκλοφορία σε μεγάλα πάρκα αλλά και στο βουνό του Υμηττού.

Η Ομάδα μας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, παρέμεινε ανοιχτή για να συνδράμει στην αποφυγή συνωστισμού στον Υμηττό και στην εφαρμογή της απαγόρευσης με περιπολίες, αλλά και ενημερώνοντας τους πολίτες.
Δείχνουμε κατανόηση πως σε μία καλή ημέρα πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να κάνουν έναν περίπατο, όμως η απείθεια στις πολύ σημαντικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας που πλήττει τη χώρα είναι αποκαρδιωτική.

Το βουνό μας το αγαπάμε όλοι. Όμως αγαπάμε και τους συμπολίτες μας.

Ακολουθούμε λοιπόν τις οδηγίες των ειδικών, που τονίζουν την αναγκαιότητα της παραμονής μας στο σπίτι και δεν “βολτάρουμε” αμέριμνοι αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπό μας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βουνό του Υμηττού, συνεχίζει να ισχύει και για την Κυριακή και ευελπιστούμε να γίνει απολύτως σεβαστή από όλους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ! 

Προβλήθηκε 186 φορές

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''Άμεση η ανάγκη για στήριξη της κοινωνίας και της παιδείας στην Ηλιούπολη''

Απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας, κοινοποιούμε τις προτάσεις μας προς τη Δημοτική Αρχή η οποία παραμένει απλός παρατηρητής των εξελίξεων χωρίς να παρεμβαίνει με συγκεκριμένες τομές στην κοινωνική πολιτική και την παιδεία.

Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Η Δηµοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη'' και το ''Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις'' οργανώνουν παράδοση τροφίµων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης.

Μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020 όσοι βγούµε από το σπίτι να ψωνίσουµε για τα νοικοκυριά µας, αγοράζουµε µαζί συσκευασµένα τρόφιμα, όσπρια, παιδικές τροφές, γάλα κονσέρβα κλπ.

Θα πάρει επίσημη θέση η διοίκηση του Δήμου για τη δομή φροντίδας ηλικιωμένων ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ''

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Η εξ αποστάσεως, αδιαφορία του Υπουργείου για τα νηπιαγωγεία και τα νήπια...!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ....... «ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ»

Επιστολή Δημάρχου Ηλιούπολης προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Σχετικά με τις οδηγίες για τη σύγχρονη εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους. Παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη, ώστε να βρεθούμε δίπλα στους μαθητές μας με όλα τα μέσα.