-->

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης.

 

Είναι ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο, μέσα σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Αυστηρές οδηγίες έχουν δοθεί να περιοριστούμε στα σπίτια μας και ρητές απαγορεύσεις έχουν εκδοθεί για την κυκλοφορία σε μεγάλα πάρκα αλλά και στο βουνό του Υμηττού.

Η Ομάδα μας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, παρέμεινε ανοιχτή για να συνδράμει στην αποφυγή συνωστισμού στον Υμηττό και στην εφαρμογή της απαγόρευσης με περιπολίες, αλλά και ενημερώνοντας τους πολίτες.
Δείχνουμε κατανόηση πως σε μία καλή ημέρα πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να κάνουν έναν περίπατο, όμως η απείθεια στις πολύ σημαντικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας που πλήττει τη χώρα είναι αποκαρδιωτική.

Το βουνό μας το αγαπάμε όλοι. Όμως αγαπάμε και τους συμπολίτες μας.

Ακολουθούμε λοιπόν τις οδηγίες των ειδικών, που τονίζουν την αναγκαιότητα της παραμονής μας στο σπίτι και δεν “βολτάρουμε” αμέριμνοι αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπό μας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βουνό του Υμηττού, συνεχίζει να ισχύει και για την Κυριακή και ευελπιστούμε να γίνει απολύτως σεβαστή από όλους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ! 

Προβλήθηκε 1100 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.