Αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας στους νεοσύλλεκτους οπλίτες ως μέσο περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Το μέτρο ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ.

Το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του COVID 19 στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας.

Όπως διευκρινίζεται θα ληφθεί υπόψη στη συνολική τους υπηρεσία με απόλυση τους 15 ημέρες νωρίτερα της καθορισμένης.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία τους, οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες θητείας θα λάβουν Φύλλο Πορείας για να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.

Νωρίτερα, το newpost.gr έγραφε πως η αναστολή της χορήγησης άδειας ορκωμοσίας ήταν μέσα στα μέτρα που εξέταζε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

www.newpost.gr

 

Προβλήθηκε 554 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).