Όλο και πιο βέβαιο είναι το ενδεχόμενο ανακοίνωσης απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού ακόμη και σήμερα, όπως είχε γράψει νωρίτερα το newsbeast.gr, το οποίο παρουσιάζει το έντυπο δήλωσης μετακίνησης που θα καλούνται να υπογράψουν οι πολίτες.
Εχει εξετασθεί και το σενάριο να υποβάλλεται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά το αίτημα, ωστόσο υπάρχει και η έγγραφη δυνατότητα, ακριβώς κατά το γαλλικό μοντέλο.
Ουσιαστικά η δήλωση μετακίνησης κινείται πάνω στο πρότυπο της Γαλλίας, που έχει επιβάλλει αντίστοιχους περιορισμούς για τους πολίτες προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊου.

Ενδέχεται δε τις ανακοινώσεις να τις πραγματοποιήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολούθως να εξειδικεύσουν τα μέτρα σε συνέντευξη τύπου οι αρμόδιοι υφυπουργοί Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς και Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. 

www.newsbeast.gr

Προβλήθηκε 1485 φορές
Χαρδαλιάς: Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου!

Μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση για τον κορονοϊό πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου.

Ρουβίκωνας: Δημιουργώντας μηχανισμό αλληλεγγύης στην βάση. Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Όπως ανακοίνωσε ήδη σχεδιάζει να παραδώσει τρόφιμα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα, τα οποία αγοράστηκαν με οικονομικούς πόρους της συλλογικότητας.

Ο καιρός την Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Στη δυτική Ελλάδα ύφεση των φαινομένων. Στην υπόλοιπη χώρα, ισχυρές βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, κατά τόπους πυκνές στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία.

Ο καιρός το Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ιδιαιτέρως από αργά το απόγευμα.