Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η μεγάλη Επέτειος της 25ης Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης ενάντια στην οθωμανική κυριαρχία το 1821.

Η Γαλανόλευκη Σημαία κυματίζει μέσα στην ψυχή μας και έξω από κάθε κτίριο του Δήμου Ηλιούπολης.

Παροτρύνουμε όλους τους κατοίκους να αναρτήσουν την Ελληνική Σημαία έξω από τα σπίτια και τα καταστήματα τους.

Τα κατεπείγοντα μέτρα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα όλων μας και έτσι φέτος για προφανείς προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, δεν θα τελεστεί η καθιερωμένη Δοξολογία, η κατάθεση στεφάνων, η παρέλαση και όλες οι επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

Σε ένδειξη τιμής στους Έλληνες Ήρωες του 1821, ανήμερα και από τις 11:00 έως 13:00, θα αναπαράγονται επετειακά τραγούδια από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου Ειρήνης.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 248 φορές

Σε συνέχεια της καταγγελίας για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγία Ταβιθά (μέρος Β)

ΑπΆ ότι φαίνεται η καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγία Ταβιθά, τάραξε τα νερά. Παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή, σαν άμεσα υπεύθυνη, τήρησε σιγή ιχθύος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'' : ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια κινητοποίησης του εκπαιδευτικού κόσμου. Στόχο έχει την ανάδειξη των τεράστιων προβλημάτων, με αφορμή και την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Επιστολή με θέμα το σφράγισμα του παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία και του νέου αυθαίρετου κτίσματος - ναού, προς αποτροπή άλλων αυθαιρεσιών.

Την Επιστολή συνυπογράφουν οι ακόλουθοι κοινωνικοί φορείς: *Κι.Π.Η. (Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης) *«Επιτροπή πολιτών για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος στον Υμηττό» - *Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης *Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης *Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός Όμιλος (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο)

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ''

Οι εθελοντές φροντιστές των αδέσποτων της Ηλιούπολης, άρχισαν ήδη από χθες να εφοδιάζονται από τον Δήμο Ηλιούπολης με το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης, για να ασκήσουν ελεύθερα την εθελοντική τους δράση.