Τέσσερις μήνες και οχτώ μέρες μετά το ταξίδι της ελπίδας για τη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία για τη Νωτιαία Μυική Ατροφία από την οποία πάσχει, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ επέστρεψε νικητής.
 
Ο αξιαγάπητος μικρούλης μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα του δεν επέστρεψαν με συμβατική πτήση αλλά με ασθενοφόρο-αεροπλάνο, για αυτό και όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωναϊό το οποίο βγήκε αρνητικό, καθώς όλο αυτό το διάστημα οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ είχαν φροντίσει να μπουν από μόνοι τους σε καραντίνα στη Βοστώνη επειδή ο μικρός Παναγιώτης ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.
 
Μάλιστα, μέσα από τη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» με ένα συγκινητικό μήνυμα που φαινόταν να υπογράφει ο ίδιος ο Παναγιώτης Ραφαήλ καλούσαν όλους τους πολίτες να «μένουν σπίτι» για να προστατεύσουν όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
 
 
''Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας ειμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεια που θα με κάνει δυνατό.
 
Σ' αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε καθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακομα μια φορά.
 
Μενουμε σπίτι για να προστατευσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Ειναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθουμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Ειναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιου.
 
Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
 
Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας.''
 
Πηγή: serraikanea.gr (www.zougla.gr)

Προβλήθηκε 680 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.