Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου έστειλε επιστολή προς όλους τους Δημάρχους της χώρας με την οποία τους ενημερώνει για τη λειτουργία του συστήματος τηλεδιάσκεψης.
Πρόκειται για το σύστημα Webex μέσω του οποίου οι Δήμοι μπορούν να οργανώσουν με απλό και αποτελεσματικό τρόπο τηλεδιασκέψεις για τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και των Επιτροπών.
Η υπηρεσία αυτή παρέχεται στους δήμους δωρεάν.
Η επιστολή
Αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή του , ο κ. Παπαστεργίου :
«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), συμβάλλοντας στη διαρκή προσπάθεια για τη διατήρηση της λειτουργίας των Δήμων, η οποία πλήττεται από την πανδημία του COVID-19, έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τη Cisco για τη λειτουργία συστήματος Webex για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων σε κάθε Δήμο που αφορούν συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών.
Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς κανένα κόστος, δωρεάν. Το σύστημα Webex αποτελεί τεχνολογία αιχμής της επικοινωνίας (με ήχο και εικόνα) από απόσταση.
Για τη λειτουργία του συστήματος στο Δήμο σας, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε με email: ονοματεπώνυμο, το email και το τηλέφωνο συνεργάτη σας ο οποίος θα οριστεί ως υπεύθυνος λειτουργίας του εικονικού δωματίου επικοινωνίας και να τα αποστείλετε στo παρακάτω email: [email protected].
Ευχόμενοι η τεχνολογία να βοηθήσει το δύσκολο – στην παρούσα φάση – έργο μας».

Πηγή  

Προβλήθηκε 704 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.