Αγαπητοί συνΑπολλωνιστές,

Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι απεβίωσε ο αγαπημένος μας Παναγιώτης Κοσκινίδης (Takis Kapa στο φόρουμ) μετά από την αξιοπρεπέστατη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Μια μάχη που μέχρι και το τέλος την κράτησε μόνο για τον εαυτό του. Ήταν δίπλα μας μέχρι το τέλος, δυναμικός, γεμάτος αισιοδοξία και γεμάτος διεκδικήσεις για τον Απόλλωνα γενικά αλλά και το σωματείο μας την Αναγέννηση την οποία υπηρέτησε όσο λίγοι και την ενίσχυσε με κάθε τρόπο από την πρώτη μέρα δημιουργίας της.

Ακαταμάχητος, από τους πρώτους που πίστεψαν στη σωτηρία στα πέτρινα χρόνια του Απόλλωνα, έπαιξε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Προσωρινή Διοίκηση που δημιουργήθηκε λίγο πριν την πτώση στη Δ’ εθνική, για αυτόν η ομάδα δεν «έπεσε» ποτέ στους αγωνιστικούς χώρους, την έριξαν!

Πρόσφερε όσο λίγοι εκείνη την περίοδο, σε χρήμα και χρόνο μα περισσότερο από όλα έδινε το θάρρος για τη μάχη μέχρι τελικής πτώσεως σε όλους τους άλλους. Αληθινός πιστός της ιδέας ότι ο Απόλλων υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει λόγω του κόσμου του!

Η θέση του συνέχισε να είναι στα κάγκελα της Ριζούπολης στην θύρα 2 δίπλα στο κόρνερ και θα είναι πλέον πολύ άδεια. Αν ή λέξη μαχητής είχε πρόσωπο σίγουρα θα είχε τη φωτογραφία του.

Η απώλεια για εμάς τους νεότερους είναι τεράστια. Έφυγε σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, όμως έχει αφήσει σε εμάς παρακαταθήκη την αγωνιστικότητα του, τις ιδέες μα πάνω από όλα την πίστη ότι ο Απόλλων υπάρχει για τους οπαδούς του, μας το κληροδότησε αθόρυβα, για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την αγαπημένη μας ομάδα.

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης

Το ύστατο χαίρε στον αδερφό μας Τάκη, μπορούμε να το πούμε αύριο στις 12:00 στο νεκροταφείο του Βύρωνα…

www.apollonistis.com

Ο Τακής Κοσκινίδης στα κάγκελα της Θύρας 2, πρώτος όρθιος απο αριστερά.

Προβλήθηκε 481 φορές
Νέα καμπάνια ενημέρωσης (2.000.000 ευρώ), για τον κορονοϊό ανακοίνωσε ο Πέτσας

Καμπάνια με τηλεοπτικά σποτ για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών στα μέτρα προστασίας από τον covid-19 ξεκινάει από τον επόμενο μήνα η κυβέρνηση ενόψει του δεύτερου κύματος της πανδημίας.