Είναι σαφές, πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος η υγειονοµική κρίση που βιώνουµε να εξελιχθεί και σε µια βαθιά ανθρωπιστική κρίση.

Είναι επίσης σαφές, πως όλοι µας παρακολουθούµε και ακολουθούµε τις οδηγίες της επιστηµονικής κοινότητας καθώς και των επίσηµων θεσµικών φορέων της χώρας και Μένουµε Σπίτι.

Την ίδια στιγµή όµως, υπάρχουν συµπολίτες και συµπολίτισσες µας που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά λόγω αδυναµίας µετακίνησης, ανέχειας, ανεργίας κτλ.

Σε αυτή την κρίση, πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταβάλλουµε κάθε δυνατή προσπάθεια να µη µείνει πίσω κανείς. ∆ηµιουργωντας κόµβους ανθρωπιάς, αγάπης και προσφοράς.

Η απάντηση είναι η ενίσχυση της Αλληλεγγύης!

Γι’ αυτό το λόγο, η ∆ηµοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» καλεί την νεολαία της πόλης, τα µέλη µας και τους συµπολίτες µας να πάρουν µέρος στην καµπάνια στήριξης των κοινωνικά αδυναµων που οργανώνει η <<ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ>> και την οποία η Κίνηση µας θα στηρίξει µέσα από το <<∆ίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις>>.

Επιπλέον, και µέσα στο ίδιο πλαίσιο αναλαµβάνουµε την πρωτοβουλία, και καλούµε όλους, να ενισχύσουµε µε τρόφιµα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης, σύµφωνα πάντα µε τις απαραίτητες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από την Πολιτεία.

Επίσης, θέτουµε στη διάθεση της ∆ηµοτικής Αρχής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου τη διαθεσιµότητα µελών µας προκειµένου, να συνδράµουν όπου απαιτείται.

Η Ζωή και η Αλληλεγγύη θα νικήσουν!

26/03/2020

Γραφείο Τύπου,
«ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» 

Προβλήθηκε 1022 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.