Απ’ ότι φαίνεται η καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγία Ταβιθά, τάραξε τα νερά. Παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή, σαν άμεσα υπεύθυνη, τήρησε σιγή ιχθύος.



Σκοπός μας ήταν να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας για τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους στη δομή. Τα γεγονότα στην Ισπανία, σε αντίστοιχες δομές, τρομάζουν. 

 

Για τις ελλείψεις και τα πενιχρά μέσα στη δομή προφανώς δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι. Η απαράδεκτη και οριακή κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας και στις δομές στήριξης αδυνάτων και απόρων είναι αποτέλεσμα των περικοπών των κονδυλίων, κατά 50%, από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις. 

Πάγια θέση της Μαχόμενης Ηλιούπολης είναι η στήριξη των εργαζομένων και των συλλογικών τους οργάνων. Πολύ περισσότερο στις σημερινές συνθήκες που με πρόφαση την πανδημία χτυπιούνται βίαια οι ατομικές δημοκρατικές ελευθερίες και η πολιτική και συνδικαλιστική δράση. 

Η δημοτική αρχή Χατζηδάκη είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει το έμψυχο δυναμικό, τα ατομικά μέσα προστασίας, τα υλικά απολύμανσης, την τήρηση των κανόνων υγιεινής για την προστασία των φιλοξενούμενων και των εργαζομένων ΤΩΡΑ.

Απαντάμε αγωνιστικά ενωτικά.

Μένουμε ενεργοί στην πάλη για τη ζωή και για ένα καλύτερο αύριο.
 

 

Προβλήθηκε 611 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.