Απ’ ότι φαίνεται η καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγία Ταβιθά, τάραξε τα νερά. Παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή, σαν άμεσα υπεύθυνη, τήρησε σιγή ιχθύος.Σκοπός μας ήταν να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας για τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους στη δομή. Τα γεγονότα στην Ισπανία, σε αντίστοιχες δομές, τρομάζουν. 

 

Για τις ελλείψεις και τα πενιχρά μέσα στη δομή προφανώς δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι. Η απαράδεκτη και οριακή κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας και στις δομές στήριξης αδυνάτων και απόρων είναι αποτέλεσμα των περικοπών των κονδυλίων, κατά 50%, από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις. 

Πάγια θέση της Μαχόμενης Ηλιούπολης είναι η στήριξη των εργαζομένων και των συλλογικών τους οργάνων. Πολύ περισσότερο στις σημερινές συνθήκες που με πρόφαση την πανδημία χτυπιούνται βίαια οι ατομικές δημοκρατικές ελευθερίες και η πολιτική και συνδικαλιστική δράση. 

Η δημοτική αρχή Χατζηδάκη είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει το έμψυχο δυναμικό, τα ατομικά μέσα προστασίας, τα υλικά απολύμανσης, την τήρηση των κανόνων υγιεινής για την προστασία των φιλοξενούμενων και των εργαζομένων ΤΩΡΑ.

Απαντάμε αγωνιστικά ενωτικά.

Μένουμε ενεργοί στην πάλη για τη ζωή και για ένα καλύτερο αύριο.
 

 

Προβλήθηκε 231 φορές

Η Πόλη που Θέλω: ''Προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.''

Οι προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και οι εισηγήσεις των θεμάτων, γνωστοποιούνται έγκυρα με οποιονδήποτε από τους τρόπους της παρ. 4 του Άρθρο 74 N. 4555/18

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ''

Μετά την τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Παναγιώτη Βιδάλη και του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς στην προσπάθεια επανεκκίνησής της, καλούνται όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Κάτω τα χέρια από τον Υμηττό ΟΧΙ νεκροταφείο - ''Επιτροπή Πολιτών για την Προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος στον Υμηττό.''

Σας καλούμε την Πέμπτη 28 Μάη στις 4:30μ.μ στην πλατεία Πλαστήρα να πάμε με πορεία στο Δημαρχείο όπου θα συζητηθεί το επίμαχο θέμα.

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ''

Η δημιουργία νεκροταφείου των δήμων Αλίμου-Ηλιούπολης στις δασικές εκτάσεις του Υμηττού θα έχει βαριές επιπτώσεις στο βουνό και την περιοχή, με κατάληψη χώρου, βαριά δομικά και συγκοινωνιακά έργα, επιπλέον κυκλοφοριακή όχληση.