Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Λαυρίου. Αυτοκίνητο προσέκρουσε με ταχύτητα σε κολόνα η οποία έπεσε πάνω στο ΙΧ, που καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ο οδηγός κινούνταν από τα Γλυκά Νερά προς το Κορωπί και κατά δήλωσή του αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.
Ο οδηγός είναι σοκαρισμένος αλλά είναι καλά στην υγεία του.
Το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο δεν χρειάστηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.