Απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας, κοινοποιούμε τις προτάσεις μας προς τη Δημοτική Αρχή η οποία παραμένει απλός παρατηρητής των εξελίξεων χωρίς να παρεμβαίνει με συγκεκριμένες τομές στην κοινωνική πολιτική και την παιδεία.

Μέρος των προτάσεων έχουν ήδη κατατεθεί χωρίς όμως το ανάλογο ενδιαφέρον και την αμεσότητα από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

• Αξιοποίηση του αποθεματικού του Δήμου, το οποίο η διοίκησή μας είχε προβλέψει για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

• Οι αντιμισθίες όλων των αιρετών να αξιοποιηθούν, δεδομένης της χρονικής στιγμής όπου όλη η χώρα δοκιμάζεται και όλοι οι πολίτες πλήττονται

• Πάγωμα των δημοτικών τελών τόσο για τις επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους όσο και για τα νοικοκυριά που επιδοτούνται λόγω αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται.

• Στήριξη της σπιτικής κουζίνας για την κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών ευπαθών κοινωνικών ομάδων

• Αγορά τάμπλετ και συναφούς εξοπλισμού για την απομακρυσμένη εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας, στους μαθητές που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα για τηλεκπαίδευση.

Στην οικονομική κρίση του 2011 η παράταξή μας, ως διοίκηση του Δήμου, με επιτυχία στήριξε τη τοπική κοινωνία της πόλης μας.

Η σημερινή δημοτική αρχή αποδεικνύεται «λίγη» να σηκώσει αυτό το βάρος, δυστυχώς δικαιώνοντας μας όταν αυτά τα λέγαμε πριν ακριβώς ένα χρόνο.

Οι παραπάνω προτάσεις αποτελούν μόνο την αρχή.

Μας περιμένουν δύσκολες μέρες, μετά το θέμα υγείας, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και πρέπει να προετοιμαστούμε απο τώρα.

Πρώτα η Ηλιούπολη
4/4/2020 

Προβλήθηκε 490 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.