Άγιος Δημήτριος: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ σε τράπεζα

Στα πέριξ 05 Απριλίου 2020

Λίγο μετά τις 03.20 τα ξημερώματα Κυριακής, δύο ΙΧ με άγνωστους δράστες πήγαν σε ΑΤΜ που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο έξω από τράπεζα και τοποθετώντας εκρηκτική ύλη το ανατίναξαν με στόχο να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα.
Η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν πολύ δυνατή με αποτέλεσμα να καταστραφεί το ΑΤΜ αλλά και να προξενηθούν ζημιές στο εσωτερικό της τράπεζας. Οι δράστες σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τις κασετίνες με τα χρήματα, διότι ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός καταστροφής τους από μπογιά.
Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.
Η φώτο είναι αρχείου.

www.enikos.gr  

Προβλήθηκε 1032 φορές

Βύρωνας: Φωτιά εκδηλώθηκε στο αμαξοστάσιο του δήμου, σβήστηκε άμεσα από τους εθελοντές πυροφύλακες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από κάδο ανακύκλωσης μέσα στο χώρο του αμαξοστασίου, στη συνέχεια πήραν φωτιά και άλλοι κάδοι και προκληθήκαν ζημιές από την πυρκαγιά σε απορριμματοφόρο όχημα.