Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, το Taxisnet αναμένεται να ανοίξει για τις φορολογικές δηλώσεις 2020 το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, με πιθανότερη ημερομηνία όμως την Παρασκευή 10 Απριλίου, το βράδυ.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής τόνισε πως ενδεχομένως υπάρξει παράταση στην ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενώ άφησε επίσης ανοιχτό λόγω των συνθηκών να μην ισχύσει φέτος το μέτρο του 30% των ηλεκτρονικών αποδείξεων.
«Η ΑΑΔΕ εργάζεται εντατικά για να ανοίξει μέχρι τις 15 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πληρωμή των 800 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ο διοικητής της ΑΑΔΕ.
«Ετοιμάζεται η όλη διαδικασία ώστε οι 35.000 νέοι κλειδάριθμοι να αποσταλούν στους αιτούντες δικαιούχους τους σε δυο τμήματα, ένα μέσω κινητού τηλεφώνου και ένα μέσω mail», κατέληξε.

www.topontiki.gr  

Προβλήθηκε 1022 φορές
Καθολικό Πάσχα: Ειδική αργία των τραπεζών - Τι θα συμβεί με όσες συναλλαγές γίνουν μετά τις 17:00 της Πέμπτης

Οι αλλαγές στις τραπεζικές συναλλαγές θα ισχύσουν από την Παρασκευή 29 Μαρτίου, Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών μέχρι και την Δευτέρα 1η Απριλίου που είναι η Δευτέρα του καθολικού Πάσχα.

Κυβέρνηση σε συμβασιούχους: Δεν είστε ''κανονικοί'' εργαζόμενοι - Ούτε συμβάσεις, ούτε αυξήσεις (έγγραφο)

«Γυρνάει» -για ακόμη μια φορά- το Κράτος την «πλάτη» στους συμβασιούχους, ιδίως σε όσους εργάζονται βάσει προσωρινής διαταγής, καθώς τους «κόβει» οποιαδήποτε ευελιξία σε ότι έχει να κάνει με τις συμβάσεις και τις αποδοχές τους.