Η οικογένεια Αντετοκούνμπο πρόσφερε 10.000 μάσκες στο Δήμο Ζωγράφου

Στα πέριξ 08 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19.

H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα.

Οι μάσκες θα μοιραστούν στους εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Για τη σπουδαία προσφορά της οικογένειας Αντετοκούνμπο ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας είπε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη.

Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Στην προσφορά της οικογένειας Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες.

«Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας.

Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας καθώς και τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε.»

Ο Δήμος Ζωγράφου θα αρχίσει άμεσα τη διανομή των μασκών στους κατοίκους της πόλης.

πηγή 

Προβλήθηκε 854 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.