Με κεντρικό σύνθημα «Στην πανδημία δεν μένουμε εκτεθειμένοι. Διεκδικούμε άμεσα μέτρα προστασίας και υγείας. Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Υψώνουμε γροθιά για τα δικαιώματά μας», ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας απευθύνει κάλεσμα «σε όλα τα σωματεία των εμποροϋπαλλήλων και των ιδιωτικών υπαλλήλων, επιχειρησιακά και κλαδικά σε όλη τη χώρα να ορίσουν την Τετάρτη 15 Απρίλη ως μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market».

«Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας να βρεθούν στα καταστήματα, στην έναρξη των βαρδιών, στα διαλείμματα, στο σχόλασμα. Να αναδειχτούν τα αιτήματα προστασίας, να στηριχθούν οι συνάδελφοί μας στα super market, να καταγγελθούν οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες».

Παράλληλα απευθύνεται κάλεσμα στους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ «να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους.

Να υψώσουν ανάστημα και γροθιά για να υπερασπιστούν τη ζωή τους, τη ζωή των οικογενειών τους.

Να βάλουν μπροστά τα ζητήματα προστασίας, της υγείας τους, των δικαιωμάτων τους».
Για να μην μετράμε κι εμείς νεκρούς και το σύνθημα των Γάλλων συναδέλφων, γίνει και δικό μας.

Συμμετέχουμε – Στηρίζουμε – Διεκδικούμε

VOS PROFITS NOS MORTES
ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

Δείτε το Κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας προς τους καταναλωτές

πηγή 

Προβλήθηκε 319 φορές
 Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής:  ''Να παρθούν τώρα με ευθύνη της κυβέρνησης όλα τα μέτρα προστασίας για να λειτουργήσουν οι σχολές με ασφάλεια''

Είναι απαράδεκτο πως οδεύουμε προς το τέλος Οκτώβρη και υπάρχουν Δ.ΙΕΚ που δεν έχουν ανοίξει καν, όπως είναι τα Δ.ΙΕΚ Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Μεταξουργείου, Αμπελοκήπων κλπ. Κάποια από αυτά μάλιστα ανακοινώνουν ότι δεν θα ανοίξουν γιατί δεν έχουν προσωπικό καθαριότητας!