Φέτος, αυτές τις άγιες ημέρες, η προσωπική ανάγκη επίσκεψης στα μνήματα για το άναμμα του καντηλιού, δυστυχώς προσκρούει στα περιοριστικά μέτρα προφύλαξης και αντιμετώπισης της διάδοσης του ιού.  
 
 
Κατανοώντας την ψυχική ανακούφιση, που προσφέρει αυτή η πράξη τιμής προς τους αγαπημένους οικείους και με δεδομένη την απαγόρευση πρόσβασης για την αποφυγή συνωστισμού, ο Δήμος Ηλιούπολης προσφέρει σε όσους το επιθυμούν την δωρεάν αφή των καντηλιών την Μεγάλη Εβδομάδα, από υπαλλήλους του Κοιμητηρίου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα, μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του εκλιπόντος ή τον αριθμό του τάφου:
 
• 210 9923515 από 09:00 έως 12:00  
• 210 9970077 από 12:00 έως 16:00 
 
Μπορεί τα μέτρα προφύλαξης να επηρεάζουν τις καθημερινές μας συνήθειες, τα ήθη και τα έθιμά μας, αλλά ο Δήμος παίρνει κάθε μέτρο, που μπορεί να απαλύνει την συγκινησιακή φόρτιση των πολιτών και όλων μας.
 
14/4/2020
Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 489 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.