Φέτος το Πάσχα που όλα είναι διαφορετικά, είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας, αλλά δεν είμαστε μόνοι.

Μπορούμε να στείλουμε την πιο ζεστή αγκαλιά σε όσους μας λείπουν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξη όλων για να συνεχίσει το απαραίτητο έργο του, μέσω της ενέργειας: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…».

Από 10/4 έως και 26/4 καλούμε όλους εσάς να στείλετε SMS στο 19810* συμπληρώνοντας τη φράση: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…». και να μοιραστείτε μαζί μας, ποιον θέλετε να αγκαλιάσετε το Πάσχα.

Τα μηνύματά σας θα αναρτώνται στο www.hamogelo.gr, ώστε να μοιραστούμε όλοι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, να γίνουμε άλλος ένας κρίκος σε αυτή την αλυσίδα και να στηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που σήμερα μας χρειάζεται όλους!

#EasterHugs

*Χρέωση 2,48€ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάσει λογαριασμού.

Δείτε και το  tvspot το οποίο επιμελήθηκαν ο Α. Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα», με την ευγενική συμμετοχή δεκατεσσάρων αγαπημένων καλλιτεχνών (αλφαβητική σειρά): Κ. Γερονικολού, Π. Δαδακαριδης, Τ. Ζαχαράτος, Λ. Καλφαγιάννης, Κ. Κατσούλης, Κ. Λέχου, Α. Λουδάρος, Κ. Μακεδόνας, Μ. Μπεγνής, Δ. Παπαδοπούλου, Σ. Ρόκκος, Β. Σταυροπούλου, Θ. Τσαλταμπάσης, Β. Χαραλαμπόπουλος.

Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας.

 

Προβλήθηκε 554 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.