Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στα μέλη και στους φίλους της Παράταξης μας που συνέβαλαν στην προσφορά 500 μερίδων τροφίμων μακράς διαρκείας προς το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Αντιλαμβανόμενοι την επείγουσα κατάσταση για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στις δύσκολες μέρες που διανύει η πόλη μας, θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να στηρίξουμε κάθε κοινωνική δομή που έχει ανάγκη.
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.
παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.