Η κλινική Κασταλία στο Ελληνικό είναι η δεύτερη δομή υγείας με κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα δε με τα όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς ασθενής από την εν λόγω δομή κατέληξε το πρωί της Πέμπτης.

«Χθες το βράδυ είχαμε ένα θετικό κρούσμα το οποίο δυστυχώς κατέληξε σήμερα το πρωί σε δομή υγείας με 300 τρόφιμους και 170 εργαζόμενους. Βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και τον κ. Τσιόδρα στην δομή και χθες ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία σε 130 εργαζόμενους και σήμερα έγινε η δειγματοληψία σε όλους τους τροφίμους.

Περιμένουμε τα σχετικά αποτελέσματα και μέχρι στιγμής τα πρώτα αποτελέσματα που αφορούν τους εργαζομένους και τα 92 ήταν αρνητικά».

Ξεκαθάρισε ότι οι επιστημονικά υπεύθυνοι θα ελεγχθούν και πειθαρχικά και ποινικά σε σχέση με τα πραγματικά περιστατικά. Και κυρίως για πιθανές ευθύνες η αμέλεια στην διαχείριση των περιστατικών.

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο», είπε, «το τονίζουν όλοι οι επιστήμονες ότι εκπτώσεις στην άσκηση των καθηκόντων όλων όσων διαχειρίζονται την ανθρώπινη ζωή δεν θα υπάρξουν για κανέναν.

Παρακολουθούμε τα δεδομένα και καλούμε όλους όσους εργάζονται σε τέτοιες δομές να εφαρμόσουν κάθε πρωτόκολλο να πάρουν κάθε μέτρο και σε κάθε περίπτωση να είναι αντιληπτό ότι η σχέση ευθύνης απέναντι στην ανθρώπινη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτη».

«Στενοχωρούμαι να λέω ότι απρόσεκτες συμπεριφορές όλων μας οδηγούν σε αναζωπυρώσεις», είπε νωρίτερα ο Σωτήρης Τσιόδρας.

newpost.gr 

Προβλήθηκε 1712 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.