Σήμερα, παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας, είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώσαμε σε συνεννόηση με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη των Συνεργών με την Ηλιούπολη που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με συνέπεια στη συλλογή τροφίμων, καθώς την περίοδο που διανύουμε και εκείνη που θα την ακολουθήσει δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν και καμία μόνη.

Η εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ένα μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας σε ένα ασφυκτικό οικονομικά παρόν και ένα ακόμα δυσκολότερο και αβέβαιο μέλλον.

Μέσα στις δυσκολίες, όμως, οι πολίτες έχουν δώσει έναν αγώνα θάρρους και συνεργασίας και η αλληλεγγύη φαίνεται να κερδίζει τη δοκιμασία.

Η υγειονομική κρίση φαίνεται να εξελίσσεται σε οικονομική, με την κυβέρνηση να μην δείχνει πρόθυμη να την αντιμετωπίσει με γενναία οικονομικά μέτρα υποστήριξης και διασφάλισης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

Με το βλέμμα στραμμένο στο άμεσο μέλλον που πολλές κατηγορίες επαγγελματιών και νοικοκυριά θα συνεχίσουν να πλήττονται, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τη διάθεσή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και σε ευάλωτους συμπολίτες μας.

Καλούμε τους συνδημότες μας που μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα καθώς και εκείνους που στερούνται ειδών πρώτης ανάγκης να επικοινωνήσουν μαζί μας στη σελίδα https://www.facebook.com/synergoi/ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η παραλαβή και η παράδοση των ειδών θα πραγματοποιείται με δικά μας μέσα από μέλη των Συνεργών με την Ηλιούπολη.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και δυσοίωνοι, όμως προχωράμε στηριζόμενοι στην αμοιβαιότητα και την αλληλεγγύη.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

πηγή 

Προβλήθηκε 752 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.