Τι θα μείνει τελικά μετά την υποχώρηση της βολικής "Πανδημίας";

Ετσι όπως την βάφτισε ο Σεβάσμιος πρόεδρος του ΠΟΥ (Παρακρατικού Οργανισμού Υποταγής), που εδρεύει, όπως όλα τα ευαγή ιδρύματα, στις ΗΠΑ. Για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος στην μεταφορά των οδηγιών προς τους αδυνάτους.

Τι θα μείνει λοιπόν;

Ύφεση!

Κράτη στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, πολίτες φτωχοί κι αλλού εξαθλιωμένοι.αλλά ευτυχείς που επέζησαν, από την "λαίλαπα".

Πολίτες που αποδέχονται πλέον, ευκολότερα από ο, τι αναμενόταν, την υποταγή τους σε εκείνους που τους υπόσχονται να τους σώσουν από την επιδημία, με αντίτιμο την ελευθερία τους.

Τι αναμένεται ακόμη;

Ύφεση!

Κράτη που λειτουργούν σιγά σιγά,με όρους ναζισμού.

Πολίτες που καταντούν υπήκοοι, υποτάσσονται σε μια πρωτοφανή "πρωσσική" άσκηση εξουσίας, που ευδοκίμησε στην Ευρώπη της Απολυταρχίας και πλανημένα φαινόταν.να έχει πεθάνει, μετά τις μεγάλες επαναστάσεις του 18ου και του 20ου αιώνα.

Λαοί που εκπαιδεύονται στην φοβική σιωπή.

Τι θα μείνει, μετά το πέρας αυτής της "οπερέτας";

Θα μείνουν πάλι οι ίδιοι. Αυτοί που δούλεψαν γι αυτό το κακό σε βάρος των λαών, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων μιας δράκας διεστραμμένων πλουσίων, που διατυμπανίζουν την ανάγκη της παγκόσμιας εξουσίας, που θα ασκείται από αυτούς γι αυτούς και εν ονόματί τους.

Τι θα μείνει λοιπόν;

Θα μείνουν οι "ειδικοί", στους οποίους εμείς ανοήτως εκχωρούμε τα δημοκρατικά δικαιώματά μας, το φύσει ανεκχώρητο καθήκον μας να αγωνιζόμαστε να παραμείνουμε άνθρωποι και όχι ανδράποδα (δούλοι).

Θα δεχτούμε λοιπόν να μας ξανακλείσουν στα σπίτια ή στις φυλακές μας;

Θα δεχτούμε να ορίζουν αυτοί πότε θα μας απολύουν από τα κρατητήρια;

Θα δεχτούμε να μένουμε έγκλειστοι, ταραγμένοι, φοβικοί, και σιωπηλοί να ακούμε κάθε μέρα ξανά στις έξι που βραδιάζει, κάποιους "ειδικούς" να μας δίνουν συμβουλές πως να πλένουμε το πηγούνι μας, πως να φερόμαστε στους συντρόφους μας, τι να τρώμε, πως να κινούμαστε, τι να λέμε, πως να το λέμε,΄τι να πίνουμε, και εντός ολίγου, θα μας συμβουλεύουν και ποιες ερωτικές στάσεις να προτιμούμε για να μην κολλήσουμε αυτόν ή κάποιον νέο ιό!

Θα δεχτούμε, λοιπόν, την "δικτατορία των ειδικών";

Ας μην λησμονούμε ο,τι κανένα απολυταρχικό καθεστώς, κανένας φασισμός, όποιου είδους και χρώματος, δεν θα εδραιωνόταν, αν δεν συντάσσονταν μαζί του οι "ειδικοί".

Έτοιμοι πάντα να εξευτελιστούν για να εξευτελίσουν με την γλοιώδη αυθεντία τους.

Ας μην ξεχνάμε, τέλος, πως αρκετά χρόνια μετά την συντριβή του ναζισμού, στην Νυρεμβέργη, δικάζονταν, ασχέτως στημένων αποφάσεων, πολλοί "επιστήμονες", ιδίως γιατροί, δικαστές και δικηγόροι, που στήριξαν με την ψυχή τους αυτή την κτηνωδία.

Νίκος Ι. Καραβέλος
Δικηγόρος - Συγγραφέας 

Προβλήθηκε 759 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...