Θεματική ημερίδα για ελαιόλαδο και γαλακτομικά σε Καναδά, Σαουδική Αραβία, Ουγγαρία και Βέλγιο.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας, είχαν διοργανώσει με επιτυχία «Θεματική Ημερίδα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για το ελαιόλαδο και τα γαλακτομικά προϊόντα», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών των σημαντικών προϊόντων για την ελληνική οικονομία.

Στην ημερίδα, την οποία άνοιξε με ομιλία του ο υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Ε.Β.Ε.Α Σταύρος Γεωργάκης, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τις αγορές του ελαιόλαδου και των γαλακτονομικών προϊόντων στον Καναδά από την Αρετή Σκαφιδάκη- Σταματοπούλου, σύμβουλο Ο.Ε.Υ.Α’, στη Σαουδική Αραβία από τον Θεόδωρο Ξυπολιά, σύμβουλο Ο.Ε.Υ.Α’, στην Ουγγαρία από τον Γεώργιο Τοσούνη, σύμβουλο Ο.Ε.Υ.Α’, και στο Βέλγιο, από τον Αναστάσιο Παπαθωμά, σύμβουλο Ο.Ε.Υ.Α’

«Η προτεραιότητα μας, αυτή την περίοδο, είναι να στηρίξουμε τους νέους και την επιχειρηματικότητα.

Με όπλα μας αυτά τα σημαντικά ελληνικά προϊόντα θέτουμε ως προτεραιότητα το μέλλον των νέων και την επιχειρηματικότητα» σχολίασε ο Σταύρος Γεωργάκης μετά τος τέλος της Θεματικής Ημερίδας.

Η συγκεκριμένη Ημερίδα είναι προάγγελος πολλών αντίστοιχων δράσεων που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται μετά την άρση των μέτρων για να βοηθηθεί στο έπακρο η επανακίνηση της οικονομίας.

Προβλήθηκε 1518 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.