Γλυφάδα: Συνελήφθη 29χρονος που έκανε «delivery» κοκαΐνης στα νότια προάστια

Στα πέριξ 27 Απριλίου 2020

Η αστυνομία συνέλαβε στη Γλυφάδα 29χρονο ο οποίος εκτός από delivery καφέ φαίνεται πως έκανε και «παραδόσεις» κοκαΐνης.

Ο ιδιοκτήτης καφετέριας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Στην έρευνα που έγινε στη μηχανή που οδηγούσε ο 29χρονος διαπιστώθηκε ότι εκτός από τους καφέδες μετέφερε και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο 29χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην οικία του, στα νότια προάστια, όπου επίσης βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης.

Εκτός από τον ιδιοκτήτη καφετέριας, που φαίνεται να έκανε delivery ναρκωτικών στη Βούλα, τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη, συνελήφθη και 22χρονη φίλη του, ενώ αστυνομικοί αναζητούν άλλους συνεργούς του κυκλώματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Πηγή: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 1958 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.