Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου για την καταστροφή του Σταυρού στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στους πρόποδες του Υμηττού στην Αργυρούπολη.
Όλοι οι Αργυρουπολίτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια όταν ανέβαιναν στο βουνό μας στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης έβλεπαν το μεγάλο Σταυρό που είχε τοποθετήσει ο αγαπημένος μας ιερέας πατέρας Δημήτριος Νάτσης.
Πριν από λίγες ημέρες τον έσπασαν βάνδαλοι και δεν σχολιάζω παραπάνω τη πράξη τους γιατί θα ξεφύγω στους χαρακτηρισμούς μου.
Δεσμεύομαι προσωπικά πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη.
Σε όποιους δεν αρέσει να ξέρουν πως δεν μας αρέσουν και εμάς και οπότε τον σπάνε μέχρι να τους πιάσουμε θα τον φτιάχνουμε ξανά και ξανά και ξανά!''
vandalismoi

www.romfea.gr 

Προβλήθηκε 1212 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.