Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου για την καταστροφή του Σταυρού στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στους πρόποδες του Υμηττού στην Αργυρούπολη.
Όλοι οι Αργυρουπολίτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια όταν ανέβαιναν στο βουνό μας στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης έβλεπαν το μεγάλο Σταυρό που είχε τοποθετήσει ο αγαπημένος μας ιερέας πατέρας Δημήτριος Νάτσης.
Πριν από λίγες ημέρες τον έσπασαν βάνδαλοι και δεν σχολιάζω παραπάνω τη πράξη τους γιατί θα ξεφύγω στους χαρακτηρισμούς μου.
Δεσμεύομαι προσωπικά πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη.
Σε όποιους δεν αρέσει να ξέρουν πως δεν μας αρέσουν και εμάς και οπότε τον σπάνε μέχρι να τους πιάσουμε θα τον φτιάχνουμε ξανά και ξανά και ξανά!''
Νεκροί βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου με την γυναίκα να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 1/09/25, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.