Δήμαρχος Ελληνικού: ''Δεσμεύομαι πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη'''

Στα πέριξ 27 Απριλίου 2020

Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου για την καταστροφή του Σταυρού στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στους πρόποδες του Υμηττού στην Αργυρούπολη.
Όλοι οι Αργυρουπολίτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια όταν ανέβαιναν στο βουνό μας στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης έβλεπαν το μεγάλο Σταυρό που είχε τοποθετήσει ο αγαπημένος μας ιερέας πατέρας Δημήτριος Νάτσης.
Πριν από λίγες ημέρες τον έσπασαν βάνδαλοι και δεν σχολιάζω παραπάνω τη πράξη τους γιατί θα ξεφύγω στους χαρακτηρισμούς μου.
Δεσμεύομαι προσωπικά πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη.
Σε όποιους δεν αρέσει να ξέρουν πως δεν μας αρέσουν και εμάς και οπότε τον σπάνε μέχρι να τους πιάσουμε θα τον φτιάχνουμε ξανά και ξανά και ξανά!''
vandalismoi

www.romfea.gr 

Προβλήθηκε 1530 φορές

Αργυρούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους 2 νεκρούς - Η στιγμή που η μηχανή πέφτει πάνω σε κολώνα

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, η μηχανή έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έκανε «σούζα» όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε κολώνα

ΣΠΑΥ: ''ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ''

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), με σταθερή στρατηγική κατεύθυνση τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρησιακών του μέσων, προχωρά στη μετάβαση από το αναλογικό στο νέο ψηφιακό δίκτυο ραδιοεπικοινωνιών VHF.