Η οικονομική ζημιά των επιχειρήσεων εστίασης είναι ανυπολόγιστη ...

Εκτός του διαστήματος που είναι κλειστές οι επιχειρήσεις (οι πρώτες που έκλεισαν) τα σενάρια που προκύπτουν για επαναλειτουργία τους με

α)  τραπεζοκαθισματα μόνο σε όσους έχουν εξωτερικό χώρο

β) λιγότερα τραπέζια από 1/3 έως 1/2 των προ της κρίσης τραπεζοκαθισματων ώστε να υπάρχουν οι ασφαλείς αποστάσεις. 

Θεωρητικά θα ανοίξουν στο τρίτο στάδιο της επανεκκίνησης, όμως πως θα διατηρήσουν όλοι επιχειρηματίες τις θέσεις εργασίας που είναι προϋπόθεση για δανειοδότηση η επιχορήγηση;

Εαν επιπροσθέτως δεν ληφθεί μέτρο για την ρύθμιση των ενοικίων, της φορολογίας (προκαταβολή φόρου ,μείωση συντελεστών φορολογίας, μείωση των δημοτικών φόρων κ απαλλαγή για όσο διάστημα είναι κλειστά, οι επιχειρήσεις) οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες!

Στα θετικά η συμφωνία των Επιμελητηρίων των εμπορικών συλλόγων στα περισσότερα ζητήματα στην προσπάθεια να ακουστεί η φωνή της πραγματικής οικονομίας κ των ανθρώπων της.

ΜΠΙΡΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηλιουπολης

ΠΗΓΗ 

Προβλήθηκε 479 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.