ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, 21 EΤΩΝ

Στα πέριξ 30 Απριλίου 2020

Η περιπέτεια του Αθανασόπουλου Βασίλη, 21 ετών, έληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 30/4/2020, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Ο Αθανασόπουλος Βασίλης βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία του.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Αθανασόπουλο Βασίλη και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.
Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.
Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/
Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000» email: [email protected]

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» 

Προβλήθηκε 1243 φορές

Αργυρούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους 2 νεκρούς - Η στιγμή που η μηχανή πέφτει πάνω σε κολώνα

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, η μηχανή έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έκανε «σούζα» όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε κολώνα

ΣΠΑΥ: ''ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ''

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), με σταθερή στρατηγική κατεύθυνση τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρησιακών του μέσων, προχωρά στη μετάβαση από το αναλογικό στο νέο ψηφιακό δίκτυο ραδιοεπικοινωνιών VHF.