Η περιπέτεια του Αθανασόπουλου Βασίλη, 21 ετών, έληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 30/4/2020, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Ο Αθανασόπουλος Βασίλης βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία του.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Αθανασόπουλο Βασίλη και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.
Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.
Ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Ιωάννου Μεταξά και προσέκρουσε, αρχικά, σε δύο σταθμευμένες μηχανές και μετά σε πρόσοψη ίντερνετ καφέ, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός
Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι