Η περιπέτεια του Αθανασόπουλου Βασίλη, 21 ετών, έληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 30/4/2020, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Ο Αθανασόπουλος Βασίλης βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία του.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Αθανασόπουλο Βασίλη και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.
Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.
Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.