Έκρηξη σε ΑΤΜ στη Νέα Σμύρνη

Στα πέριξ 01 Μαϊου 2020

Αγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ τα ξημερώματα στη Νέα Σμύρνη.

Η έκρηξη έγινε στις 03:45 σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή, με πληροφορίες του ΣΚΑΪ να κάνουν λόγο για πέντε δράστες.

Στην προσπάθειά τους να αρπάξουν τις κασετίνες, προκάλεσαν έκρηξη στο ένα από τα δύο ΑΤΜ που υπήρχαν έξω από το υποκατάστημα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της δυναμίτιδας.

Προκάλεσαν αρκετές ζημιές ακόμη και στο εσωτερικό της τράπεζας, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν χρηματικό ποσό.

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης μάλιστα, έσπασαν τζάμια και στον πάνω όροφο της τράπεζας, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε πολυκατοικίες, με τους κατοίκους να πετάγονται τη νύχτα ανάστατοι από την έκρηξη.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1487 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης