Δευτέρα 4 Μαίου 2020, στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος μπροστά στη Βουλή στις 18:00. Τηρούμε απόσταση ασφαλείας 1,5 μ.
Να είμαστε εκεί γιατί οι διάφορες χρήσεις γης και οι εξορύξεις υδρογονανθράκων σε προστατευόμενες φυσικές περιοχές, που το νομοσχέδιο αυτό προωθεί, προφανώς τις καταστρέφουν και δεν τις προστατεύουν!
Να είμαστε εκεί γιατί η αλόγιστη χωροθέτηση μεγάλων αιολικών πάρκων σε δασώδεις περιοχές, προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά παρά οφέλη!
Να είμαστε εκεί γιατί οι αλλαγές στις χρήσεις γης πρέπει να ελέγχονται για τη νομιμότητά τους από το ΣΤΕ, και όχι να ψηφίζονται απλά με νόμο, όπως αυτό το νομοσχέδιο προωθεί, αλλιώς η γη μας δωρίζεται σε επιχειρηματικά συμφέροντα, εις βάρος του φυσικού μας πλούτου!
Να είμαστε εκεί για πολλούς λόγους όμως κατ' ουσίαν γιατί η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση ΟΛΩΝ. Οι νόμοι μας πρέπει να φροντίζουν και να υπερασπίζονται το συμφέρον ΟΛΩΝ!
 
Athens_aposyre_to_Mon.jpg
Το Δ.Σ.
 


--

      Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
      Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
      Τ.:2109730215-K.:6944683652
      F.: 2118005508, 2109718162
      
kin.pol.il@gmail.com
      
http://
www.kipi.gr

 

      Facebook:
 Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.) 

Προβλήθηκε 292 φορές

 Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Ηλιούπολης: ''Καθυστέρηση εφαρμογής απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή από δημοτικά τέλη σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και ανέργους''

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών και τελών τραπεζοκαθισμάτων τόσο για επαγγελματίες όσο και για εργαζόμενους που βρίσκονταν σε αναστολή καθώς και άνεργους.

Πρώτα η Ηλιούπολη: ''Ζητάμε Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Δημόσια Περιουσία''.

Η επικαιρότητα στο ζήτημα της Δημόσιας Περιουσίας, ζήτημα που ταλανίζει την Πόλη μας εδώ και δεκαετίες, επιβεβαιώνει τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει εδώ και καιρό.