Για πρώτη φορά η χώρα μας, όπως & όλος ο κόσμος, βίωσε κ βιώνει ακόμα τη μεγαλύτερη απειλή της δημόσιας υγείας με τον κορωναιό.

Η "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της καραντίνας αποφάσισε να απέχει από έριδες, αντιπαραθέσεις & μικροπολιτικά συμφέροντα αφού πρωτεύον ζήτημα ήταν & παραμένει η δημόσια υγεία.

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός τήρησε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας που θέσπισε η κυβέρνηση παροτρύνοντας παράλληλα να κάνουν το ίδιο και οι συμπολίτες μας.

Όμως δεν έπαψε πότε αυτό το δύσκολο διάστημα να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης κ των συμπολιτών μας αλλά & για την επίλυσή τους.

Το διάστημα της καραντίνας βρισκόμασταν σε τηλεφωνική και ιντερνετική επικοινωνία με πολίτες που μας μετέφεραν τα κακώς κείμενα της πόλης και τις ανάγκες τους.

Από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου η καραντίνα λαμβάνει τέλος και όταν με το καλό επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητά μας θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο σθένος να υπηρετούμε την πόλη μας υπεύθυνα & σοβαρά.

Όλο αυτό το διάστημα μας δόθηκε η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε πράγματα, να αναθεωρήσουμε την ίδια μας την ζωή, να βγούμε πιο δυνατοί και με καινούργια πλέον "θέλω" & "πρέπει", την επόμενη μέρα, να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά!

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι, θα μείνουμε προσηλωμένοι στις στείρες και άσκοπες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος μόνο και μόνο για λίγη δημοσιότητα;;

Οι φώτο είναι από την συνεδρίαση του Δ.Σ.-Τηλεδιάσκεψη & από τις Τηλεδιασκέψεις μας με τα στελέχη του Συνδυασμού μας.

 

Προβλήθηκε 499 φορές