''...Οι Γερμανοί, για παράδειγμα, δε μπορούν να το κάνουν γιατί δεν έχουν πλήρη καταγραφή των θανάτων και μάλιστα εμείς κάναμε και μια ακόμα υπερβολή. Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με Covid καταγραφόταν σαν να πέθαινε από Covid.

Θυμάμαι, για παράδειγμα, μια εγκεφαλική αιμορραγία. Το να έχεις Covid δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid, το βάζαμε δηλαδή μέσα στην κοινή δεξαμενή. Και νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε αυτό..."

Ο Σωτήρας του ελληνικού έθνους, προσερχόμενος στην συνηθισμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων πολεμικών ανταποκριτών, σχετικά με τις μάχες που δίνει η κυβέρνηση κατά του αόρατου, πλην γνωστού μας εχθρού, προέβη αιφνιδίως στην ανωτέρω δημόσια αποκάλυψη!

Είπε, δηλαδή, πως υπάρχει μια "δεξαμενή", την οποία διαχειρίζεται, ως δεξαμενάρχης ο ίδιος, που μέσα της, αντί να ρίχνουν μόνο τους "κορωνιασμένους" (και μετρώντας τους να ξέρει η Πόλις το ακριβή αριθμό των νεκρών από την "πανδημία"), αυτοί ρίχνουν μέσα ακόμα κι αυτούς που πεθαίνουν ακόμα και από εγκεφαλική αιμορραγία! Ακόμα, δηλαδή, κι αν δεν πέθαιναν από τον Covid, εκείνοι τους κατέγραφαν σαν να είχαν πεθάνει από αυτόν !

Είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα;

Βεβαίως μπορείς να λες ότι θέλεις αν περιφρονείς τους συμπολίτες σου και νιώθεις ότι είσαι στο απυρόβλητο.

Μπορείς να λες ότι σου κατεβαίνει, αν θεωρείς τους άλλους ηλίθιους.

Τίθεται εύλογα το ερώτημα:

Μα αυτό δεν συγκροτεί, κατά τρόπο υποκειμενικό και αντικειμενικό, εξαπάτηση σε βάρος των Ελλήνων, και μάλιστα ομολογημένη, μη αποκλειομένων και πολλών άλλων σοβαρών ποινικών αδικημάτων;

Βεβαίως όχι!

Αυτού του είδους οι " Σωτήρες" δεν διαπράττουν ποτέ αδίκημα. Κι αν διαπράξουν, είναι για καλό σκοπό..

Σε κάθε περίπτωση, η Βουλή υπάρχει πλέον και λειτουργεί, προκειμένου να νομοθετεί την ποινική απαλλαγή τοιούτων φωστήρων.

Επομένως, ακόμη κι αν το ομολογούν δημοσίως, δεν εξαπατούν.

Απλώς ασκούνται, ως ειδικοί επιστήμονες, στα μαθηματικά και την στατιστική!

Νίκος Ι. Καραβέλος
Δικηγόρος Συγγραφέας
 

Προβλήθηκε 755 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...