Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 31χρονου που κατηγορείται για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην Αττική.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:
(επ) BEQIR (ον) MARTIN του ALBERT και της MIMOZA , γεν. 25-1-1989 στην Αλβανία
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 31χρονος Αλβανός και οι συνεργοί που αναζητούνται, είχαν σκαρφιστεί έναν... ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να μην κινούν υποψίες στα θύματα τους. Αρχικά εμφανίζονταν ως διανομείς φυλλαδίων σούπερ μάρκετ αρχικά και τους τελευταίους μήνες για την προστασία από τον κορονοϊό, έμπαιναν σε πολυκατοικίες, περιφέρονταν σε γειτονιές κι οπότε έβρισκαν ευκαιρία «χτυπούσαν».
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ευθύνονται για περισσότερες από 22 διαρρήξεις - κλοπές οικείων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της σπείρας εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 130.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, του πέρασαν χειροπέδες επ' αυτοφώρω στην Κηφισιά.

Πηγή  

Προβλήθηκε 1097 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).