Επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης (και στον Δήμο Ηλιούπολης), έστειλε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας στην πόλη μας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΠPLUS.
Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την ενίσχυση της τοπικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και η διερεύνηση του ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν τα ΚΕΠ ως επιταχυντές της τοπικής επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Ο ΕΣΗ με χαρά θα συμμετάσχει στην συνάντηση και θα στηρίξει την πρωτοβουλία αυτή του υφυπουργού και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης γενικότερα,  σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο.
Οι πρωτοβουλίες αυτές, ειδικά στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, μπορούν να βοηθήσουν την τοπική επιχειρηματικότητα και την τοπική κοινωνία να αναπτυχθούν περαιτέρω και θα πρέπει να προωθούνται και να υλοποιούνται με γρήγορες διαδικασίες, όπως άλλωστε προστάζει η υιοθέτηση της σύγχρονης επιχειρηματικής αλλά  και κρατικής πρακτικής.

Επιστολή_Υφυπουργού Γ_ ΓεωργαντάΛήψη 

πηγή

Προβλήθηκε 598 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.