Αχ.. πάλι με βαριά πρόστιμα απείλησε ο κ. Χαρδαλιάς! 
 
Πρόκειται, ... (αναφερόμαστε σε όσους ενδέχεται να διαβάζουν στο μέλλον), για τον εξ αγχιστείας "ωραίο" της γκρούπας Μητσοτάκη, που κατέχει το ημιανεξάρτητο κρατίδιο- προτεκτοράτο του νοτίου τμήματος της Χερσονήσου του Αίμου!
 
Η Επιτροπή δε  για την αντιμετώπιση του νέου Κορωνοϊού, φημολογείται ότι εντός των επομένων ημερών, θα απειλήσει με τη σειρά της τον κόσμο, πλην εκείνων που συρρέουν στα συντριβάνια Μπακογιάννη, καθώς η επιδημία εκεί χάνει τα ισχύ της.
 
Θα απονεμηθεί τέλος ειδικό βραβείο ευήθειας (βλακείας)  σε όσους συνεχίσουν να φορούν την μάσκα προστασίας επ άπειρον, σύμφωνα με τις εκάστοτε,κατά το δοκούν, και εσαεί ρευστές απόψεις του κ. Τσιόδρα, "Πετράρχη" της λοιμωξιολογίας, και ινδάλματος κάποιας κυρίας ψυχολόγου και ποιήτριας, που αρέσκεται να αποκαλεί ανόητους, όσους έχουν το θάρρος να έχουν αντίθετη άποψη.
 
Ελπίδα μας, να μην είναι το βραβείο... εμβόλιο!
 
Τέλος αναζητείται φορέας που θα αναλάβει την θεσμοθέτηση ειδικού βραβείου διακωμώδησης της στοιχειώδους λογικής.
 
Νίκος Ι. Καραβέλος 
Δικηγόρος Συγγραφέας  

Προβλήθηκε 691 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...