Η Πόλη που Θέλω

Σήμερα επέστρεψαν στα θρανία οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου αλλά και μαθητές των Γυμνασίων.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό επεσήμανε του κανόνες πώς να προστατέψουν οι μαθητές τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους.

Καλή δύναμη στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς, τηρούμε τους κανόνες με προσοχή και μένουμε ασφαλείς.

Ως δημοτική παράταξη «Η πόλη που θέλω» καθ' όλη τη διάρκεια που ήτανε κλειστά τα σχολεία, κάναμε προτάσεις και ερωτήσεις για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την δημοτική αρχή, για την επαναλειτουργία των σχολείων.

Ήμασταν της άποψης ότι θα μπορούσαν να γίνουν οι απολυμάνσεις και να δοθεί βαρύτητα στον καθαρισμό των χώρων για τη μεγαλύτερη εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των μαθητών των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Ο Δήμαρχος τόσο στις συνεδριάσεις της διαπαραταξιακής επιτροπής όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει αναφερθεί κατ' επανάληψη στην απαγόρευση των απολυμάνσεων.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο κάναμε σχετική ερώτηση προς τη δημοτική αρχή να μας γνωστοποιήσει το έγγραφο όπου προκύπτει η απαγόρευση, το οποίο δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, μας δημιουργείται το ερώτημα, γιατί ενώ υπάρχει απαγόρευση όπως επικαλείται ο δήμαρχος, προχώρα στις 8/5/2020 σε απευθείας ανάθεση με ιδιώτη τις υπηρεσίες απολύμανσης Σχολικών μονάδων.

Θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος, η δημοτική αρχή και οι συνεργάτες του θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί.

Πρέπει να αποφεύγονται καταστάσεις όπως αυτή στην οποία γονείς ενημερώθηκαν για την επανέναρξη λειτουργίας του δημοτικού ωδείου ενώ δεν υπήρχε σχετική απόφαση για επαναλειτουργία του. 

Προβλήθηκε 439 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.