Επανερχόμαστε στην δήλωση του Μινίστρου των Εξωτερικών, και πληρεξουσίου των Ρότσιλντ.

"Πως κάνετε έτσι για λίγες δεκάδες μέτρα!"

Δηλαδή, η αρπαγή εθνικού εδάφους από εχθρική δύναμη (κανείς φίλος δεν αρπάζει), αποκτά ενδιαφέρον και γεννά υποχρέωση αντίδρασης, μόνο αν το έδαφος είναι περισσότερο των λίγων δεκάδων μέτρων.

Πόσο δηλαδή;

Αυτό μένει να το διευκρινίσει ο υπουργός μας, μόλις λάβει την άδεια από τον εντολέα του, τον κ Ρότσιλντ!

"Λίγες δεκάδες μέτρα", λοιπόν;

Αυτό είναι ή όχι η de facto κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης, με την μέθοδο του ξεχειλώματος;

Για τον Μινίστρο μας, τον Κερκυραίο, δεν είναι τίποτα!

"Μαλώνεις ρε; "

"Δεν συνηθίζω να μαλώνω, είπε, για πράγματα επουσιώδη.

Είμαστε φίλοι, στήνουμε μια ωραία επιτροπή από Τούρκους ομιλητικούς και αμίλητους Έλληνες, αυτή τηράει τον ρουν του ποταμού και τις βόλτες που κόβει η λάσπη, κι έπειτα αποφαίνεται δίκαια υπέρ των Τούρκων.

Μέχρι τότε, όμως, όχι μίσος κι αλληλοσπαραγμός."

Αχ ρε Μινίστρο, σε τόσες μάχες που έδωσαν οι πατεράδες μας για την πατρίδα, δεν χρειάστηκαν παραπάνω από μισό τετραγωνικό για να πεθάνουν και να τους θάψουν στο χώμα!

Για την πατρίδα που τίποτα δεν τους έδωσε κι άλλους τους κυνήγησε.

Για να μπορείς εσύ ο "εκλεκτός", τρομάρα σου, να είσαι θρασύς και ανόητος!

Νίκος Ι. Καραβέλος
Δικηγόρος - Συγγραφέας 

Προβλήθηκε 618 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

 ''Θα κάνουμε το Δήμο Ηλιούπολης Πρότυπο Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή και Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας'' - Άγγελος Κάνδηλας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Στη δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή έχουμε και όραμα και πρόγραμμα, αγαπάμε και την ευθύνη και τη δημιουργία, νοιαζόμαστε για την Ηλιούπολη.