"Εν κρυπτώ και παραβύστω" συζήτησε,  και έτσι συνεχίζει να συζητάει εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, όπως ομολόγησε στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος και οι παρατάξεις που υπηρέτησε πριν και τώρα. 


Μόνο που στο Παράβυστον κε Δήμαρχε, δικάζανε εγκλήματα που συνεπάγοταν τη θανατική ποινή. Αυτήν επιφυλάσσετε στον Ηλιουπολίτικο λαό και όχι μόνο, με τη θέση σας για κατάληψη του βουνού και τσιμεντοποίηση του. 

Μην μας κουνάτε το δάχτυλο, τα γεγονότα σας εκθέτουν. 

Πουθενά στο πολιτικό  προγραμμα της παράταξης "Ηλιούπολoι μαζι", δεν αναφέρεται η πρόθεση σας, για νέο νεκροταφείο και μάλιστα στο βουνό. 

Μας παραπέμπετε σε μια αναφορά σας σε κάποια συνέντευξη. 

Η πρώτη λαθροχειρία ειναι οτι εκλεχτήκατε με διαφορετική ατζέντα από αυτή που θέλετε να υλοποιήσετε. 

Βρήκατε το κουράγιο ή θράσος να κατηγορείτε τους κατοίκους που αγωνίστηκαν για να μην γίνει το ΚΥΤ, ότι είναι αρνητικοί, δεν λένε τίποτα θετικό, ενώ ήδη γνωρίζατε τόσο εσείς, τόσο η προηγούμενη παράταξης σας, όσο και ο αντιδήμαρχός σας με τη φανέλα των «συνεργών» (ταιριάζει γάντι και το όνομα της παράταξής τους) την απάντηση του ΑΔΜΗΕ, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΥΤ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟ ΚΥΤ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ. 

Δεύτερη λαθροχειρία.

Δεν αρνηθήκατε τις προτάσεις και τις διακηρύξεις του ΣΠΑΥ και των υπουργών για εκατοντάδες χρήσεις στο βουνό ούτε φυσικά αγνοείτε το νεο αντι - περιβαλλοντικό  νομοσχέδιο της κυβέρνησης που επιχειρεί να νομιμοποιήσει παρανομίες, αυθαίρετα όπως στον προφήτη Ηλία και άλλα, λες και δεν σημαίνει τίποτα για τη περιοχή. 

Προφανώς περιμένουμε τις πράξεις σας, για τη κατεδάφιση της αυθαιρεσίας στο Προφητη Ηλια, οχι συνθήματα. Να εφαρμοστουν οι ηδη ειλημμένες αποφάσεις.

Μας λέτε ότι αντιμετωπίσατε με σεβασμό και διακριτικότητα τις κρυφές συζητήσεις με τους γείτονες δημάρχους, ας δείχνατε τον ίδιο σεβασμό στο λαό που κληθήκατε να υπηρετησετε και ας τον είχατε ενημερώσει για τις προθέσεις σας. 

"Όλα στο φως" μας λέτε, προφανώς το φως δεν έλαμψε παντού, παρά μόνο για αυτούς που στην υποθεση ΥΜΗΤΤΟΣ βλέπουν κέρδος για το κεφάλαιο και καταστροφή για το λαό.

Τους λεονταρισμούς σας λοιπόν κάντε τους απέναντι στα συμφέροντα του Λάτση αν μπορείτε.

Εμείς δηλώνουμε, πως ούτε εφησυχάζομαστε από την αντιπαράθεση σας με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Κωνσταντάτο για το ίδιο ζήτημα, ούτε θα σας επιτρέψουμε να πάρετε απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 28/5.

Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους πως το βουνό θα παραμείνει βουνό, χωρίς νεκροταφείο, ΚΥΤ, αυθαίρετα ή σκουπίδια.

Το χρωστάμε στη γενιά μας και στα παιδιά μας.


 

πηγή

Προβλήθηκε 1193 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.