Μπροστά σε ένα περίεργο περιστατικό βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μοτοσικλετιστής που αντελήφθη την παρουσία τους στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα, καβάλησε πεζοδρόμιο, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο με πρόθεση (;) να παρκάρει.

Οι αστυνομικοί έκαναν τον έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες του policepress.gr, και διαπίστωσαν πως πρόκειται για αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προερχόμενος από τη τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών.

Ο νεαρός αστυνομικός κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα με ανασφάλιστη τη μηχανή μεγάλου κυβισμού και με ξεβαμμένες πινακίδες κυκλοφορίας που καθιστούν δυσανάγνωστο τον αριθμό.

Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως πριν από περίπου 10 ημέρες, η ίδια υπηρεσία είχε ελέγξει άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 15.000 ευρώ, για τα οποία δεν μπορούσε να αιτιολογήσει την κατοχή τους.

Για το «εύρημα» ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία ασφάλειας και σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, ζυγαριά ακριβείας κοκ.

Χθες, διαπιστώθηκε ότι o ειδικός φρουρός και o προ δεκαημέρου συλληφθείς, διατηρούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας, χωρίς βέβαια να σημάνει κάτι αυτό, αλλά και οπωσδήποτε χωρίς να μην αξίζει προσοχής και επιπλέον διερεύνησης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 23:29
www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 711 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.